top of page

FRÅGOR OCH SVAR

Vart tillverkar ni era produkter?

Alla våra textila produkter samt deras eventuella efterbehandlingar tillverkas och utförs på plats i vårt väveri i Skillingaryd, 4 mil söder om Jönköping.

 


Tillverkar ni fler produkter än de som visas på er hemsida?
Ja, de produkter som visas på vår hemsida är bara en del utav vårt grundsortiment för att kunden ska få en inblick i vad vi jobbar med och vad vi är kapabla till. Vi tillverkar och utvecklar alla former av textila lösningar helt efter kundens önskemål och vi är inte främmande för att tillsammans med er utveckla en helt ny produkt.


Har ni ett förslag på hur ni skulle vilja ha just era band tillverkade, tveka då inte att kontakta oss.

 


Vilken är minsta kvantitet på specialbeställningar?
Minsta kvantiteten på en specialbeställning är 500 meter. Med specialbeställning menar vi beställning av produkter vi tar fram unikt för kunden.

 


Vilken är minsta kvantitet på standardbeställningar?
Minsta kvantiteten på en standardbeställning är 100 meter. Med standardbeställning menar vi beställning på produkter som vi har i vårt grundsortiment.

 


Val av material?
De vanligast förekommande material vi använder oss av vid tillverkningen av våra textila produkter är främst bomull, polyester, polypropylen, lin, aramid, viskos. Alla våra bomullsband är godkända och testade enligt Global organic textile standar samtidigt som våra polyesterband är tillverkade utifrån Oeko-tex standard.Hur miljövänligt är det material ni använder er av?
Alla våra bomullsband är godkända och testade enligt Global organic textile standar samtidigt som våra polyesterband är tillverkade utifrån Oeko-tex standard. Om ni har några frågor vänligen kontakta oss.

 


Vilka typer av efterbehandlingar erbjuder ni?
Standardefterbehandlingen av alla våra textila band är strykning och därefter efterbehandlar vi produkten efter kundens önskemål. Vi erbjuder bland annat IR-behandling, flamskyddsbehandling, antistatisk behandling och vattenavisning. Vi erbjuder även varm- och kallkapning av banden till önskad längd om kunden önskar.

 


Vad krävs det för att få handla från er?
För att handla direkt från vår internetbutik kan du vara en privatperson eller företag. Om du vill göra en beställning som ett företag krävs det att du som svensk köpare innehar F-skattsedel. Företag inom EU måste ha ett registrerat VAT-nummer. Kunder utanför EU måste vara från ett registrerat företag.

bottom of page